Λίγα λόγια για εμάς

Η σχολή χορού “RoadRunners”, είναι μια σχολή χορού με σύγχρονη αισθητική και vintage ψυχή. Η σχολή στοχεύει στην εκμάθηση των χορών, Boogie Woogie, Lindy Hop και Solo Jazz. Λειτουργεί στην οδό Λ. Σαλαμίνας 43 στη νήσο Σαλαμίνας από το 2016. Η σχολή χορού “RoadRunners”, δημιουργήθηκε από την αγάπη και το πάθος για τους χορούς Swing των δασκάλων της, Σταμάτη Λουκά & Λιάνα Καρούση, που χορεύουν και οι δύο ως ζευγάρι από το 2013. Ο Σταμάτης και η Λιάνα έχουν πάρει μέρος σε αναγνωρισμένους διαγωνισμούς χορού σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχουν διακριθεί για τις χορευτικές τους ικανότητες. Εκτός από τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς, έχουν αναλάβει την εκπαίδευση χορευτικών ζευγαριών και την υποστήριξη τους σε αντίστοιχους διαγωνισμούς χορού. Η σχολή χορού “RoadRunners ” είναι μέλος του Γυμναστικού Συλλόγου Σαλαμίνας και μέλος της Εθνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.
Η αίθουσα χορού είναι εξοπλισμένη με καθρέπτες και παρκέ, διαθέτει κλιματισμό,ασανσέρ καθώς και σύστημα ασφαλούς πρόσβασης. Μία φορά το χρόνο η σχολή χορού “RoadRunners” διοργανώνει το φεστιβάλ χορού και μουσικής, “Salamina Swing & Roll Festival”. Φιλοξενούμενοι του φεστιβάλ είναι διακεκριμένοι καλλιτέχνες του χώρου, όπως για παράδειγμα χορευτικά ζευγάρια της Ελλάδας και του εξωτερικού και μουσικά συγκροτήματα. Μέσα από το φεστιβάλ, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πρόσθετες γνώσεις, αποκτούν σημαντικές εμπειρίες και γίνονται μέλος της παγκόσμιας κοινότητας χορού Swing.
Στόχος της σχολής χορού “RoadRunners” είναι η προώθηση του χορού σε όλες τις μορφές του: ψυχαγωγικό, κοινωνικό και αθλητικό. Ο αθλητισμός και ο χορός είναι για όλους, γι’αυτό μπορείτε να προσεγγίσετε οποιαδήποτε δραστηριότητα της σχολής χωρίς απαραίτητα να έχετε συγκεκριμένο επίπεδο προετοιμασίας.